Preview Mode Links will not work in preview mode

Online Business Simplificat


Sep 3, 2020

Cristina Oțel  Cu o experiență de peste 12 ani în Learning & Development Îmbinând neuroștiița cu elemente de psihologie pozitivă, face design de training  și livreza workshop-uri de Life Design, Rescrierea convingerilor limitative, Emotional Fitness, Personal Mastery, Valori și misiune,  Soulful Leadership sau Team Synergy și îi ajuta pe oameni să își creeze vieți pe care să le iubească.

Astăzi vorbim despre rescrierea convingerilor limitative.

”Nu sunt suficient de…”, ”Sunt prea…”, ”Nu sunt la fel de… ca…”, ”Nu pot…”, ”Nu am timp…”, ”Eu niciodată…”, ”Alții mereu…”.  Îți sună cunoscute vorbele astea? Le folosești și tu când vorbești despre tine? Vestea bună este că gândurile formulate așa sunt convingeri limitative. Vestea și mai bună este că ele nu sunt definitive și pot fi rescrise, dacă îți asumi munca de care este nevoie în acest proces. 

Te poți înregistra la webinarul Cristinei aici: https://www.soulbloom.ro/rescrierea-convingerilor-limitative/

 

 Note, un sumar al conversației cât și PDF-ul gratuit care te ajuta să îți schimbi întrebările că să ai rezultate mai bune le gasesti pe https://alexandraene.com/convingerilimitative/

 

 Pentru a primi episoade noi, te poți abona la newsletter pe http://alexandraene.com/

 Mă găsești pe Instagram aici: https://www.instagram.com/alexandra_ene_/

 Prefereri Facebook? Hai aici:

  https://www.facebook.com/obsimplificat/

 

Dacă ti-a plăcut episodul, ai putea sa iei în vedere sa lasi un review pe Apple Podcast/ iTunes? Dureaza mai putin de 60 secunde si ne ajută să îmbunătățim calitatea și să intervievam noi oameni interesanți.

Credit: Your Call by Kevin MacLeod; License: http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/