Preview Mode Links will not work in preview mode

Online Business Simplificat

Dec 16, 2020

Alex Huditan a intrat în lumea afacerilor în urmă cu șase ani, când a renunțat la locul său de muncă obișnuit din București și a început să vândă produse pe Amazon, este printre primii români care au aflat cum se fac afaceri pe Amazon, cum poți sa cumperi din China și sa vinzi în America, fără sa...


Dec 1, 2020

Daniela Irimia este o femeie independentă, fascinată de natura umană şi de potenţialul de dezvoltare personală al fiecăruia dintre noi, este antreprenor de 10 ani, autor, trainer, speaker, mama & sotie. 

 

Am stat de vorba cu Daniela Irimia despre cum să ne planificăm și organizăm timpul pentru a reuși să...


Nov 23, 2020

Exista o vorba, pe care cu siguranta o știi și de care te-ai lovit până acum: nu poți face bani, fără sa investesti bani. Chiar dacă afacerea ta este încă la început, reclamele plătite Facebook Ads se pot transforma intr-o adevarata rampă de lansare, te pot ajuta sa cresti accelerat. 

 

Eugeniu Topolschi...


Nov 15, 2020

Toți clienții tăi sunt online și știu că zilnic te gândești cum să ajungi la ei repede și bine fără buget de ads, fără o agenție în spate, fără o echipă specializată și fără să fii vreun scriitor.

 

În episodul de astăzi am stat de vorba cu Elena Stiube despre cum scriem texte captivante,...


Nov 2, 2020

Vrei să fii în primele rezultate din Google atunci când oamenii îți caută produsele sau serviciile și să faci mai multe vânzări, cu un buget mai mic, fără să plătești pentru fiecare click? Îți trebuie un plan pentru SEO. 

În episodul de astăzi afli de la Mihai Chitoiu ce este SEO și cum să îți...