Preview Mode Links will not work in preview mode

Online Business Simplificat

May 29, 2020

Veronica vinde pe Amazon de 5 ani impreuna cu sotul ei, Adrian. Dupa 3 ani fara prea multe rezultate, ultimii doi i-au adus succesul mult dorit: un business de 1.5 milioane de dolari/an, o echipa de 6 oameni si libertatea de a calatori oriunde in lume. 

 

A crezut atat de mult in aceasta afacere, incat atunci cand...


May 19, 2020

Alina Hlipca despre cum a construit un grup cu rolul de a aduce la un loc femei cu diferite povești, antreprenoare sau doamne cu spirit creativ ce activează în domenii diverse și doresc să facă parte dintr-o comunitate de femei frumoase la chip și la suflet.

Comunitatea MarkeTales - Femei cu povești magice

Note,...


May 13, 2020

Alexandra Ciucanu despre content writing, copywriting si cum poți transforma poveștile personale în conținut relevant pentru brand.

„Simt” e unul dintre verbele pe care le folosesc cel mai des, iar în ceea ce mă privește, simt că misiunea mea este să presar magie peste poveștile mele și ale celor din jur....


May 8, 2020

Un copil de 8 ani a facut  26$ milioane de dolari pe Youtube anul trecut. Lucrurile se schimba foarte rapid, iar job-urile nu mai sunt cum au fost odata. In episodul acesta te provoc sa gandesti putin si gasesti modalitati de a face bani online, pentru ca daca nu o faci este posibil sa ramai fara job curand.

Documentul...